Tuesday, February 23, 2016

Sesi Mengenali Ahli Blogger



Morning. Setelah sekian lama berdiam diri. Busy banyak 2 3 minggu ni especially selepas Tahun Baru Cina hari tu kan. Anyway, still tak terlambat nak wish Happy New Year to all my chinese friends and anybody thats celebrating.

Permulaan entry untuk February ni (dah hujung bulan dah pun haha) saya mulakan dengan sesi mengenali ahli blogger. Let's start with me myself and I first.






  1. Buat satu entri " Sesi Mengenali Ahli Blogger " dan impian anda terhadap blog anda.
  2. Buat biodata anda sikit dalam entri tersebut.
  3. Ajak ahli blogger lain untuk join.
  4. Dalam entri mesti diisi nombor telefon * ikut pada diri nak letak atau tidak*, laman sosial yang korang ada (Instagram , Twitter dan Facebook )
( Nombor telefon email pada aku pun boleh , mana tahu group whatsApp nanti ditubuhkan)



Let's do this, okay?


  1. Entry bakal di publish ni. Impian, menambah kenalan blogger lagi obviously. Geng2 keras blogger dulu pun dah ramai bertuka profesion. Hai kawan baru~!
  2. Nama Izzati, asal Kch. Tinggal di Miri sekarang. Keja Asst Designer. Bongsu dalam beradik. Suka merapu. Suka tambah ilmu. Suka tambah kawan. Suka buku.
  3. Sapa2 blogger yang ingin join ni. Buat jer entry ok? 
  4. Number kalau nak boleh PM. Social media boleh click kat icon atas sebelah kanan tu or cari nama ni jer 
Twitter: vorein 
Instagram: ztieshr
 
 
 

Salam perkenalan,
Ztie Shr









5 comments:

  1. haii...lamak dah di miri kah.sorrylah blog lamak dah sunyi.idea banyak tapi tangan sik sempat nak menaip cerita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai labu labi. shiodeh. lamak sik nengar cita ktk. hehe.. lom juak lamak ne koh. ktk sine kinek tok ?

      Delete
    2. kmk bertapa di miri tok.hahaha.

      Delete
  2. I have talked with a few friends about organizing a small bloggers meeting. Lets see and hope it comes through.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hoping about it~! will be waiting for good news from u. hope i will be around then ^_^

      Delete