Monday, August 29, 2016

Pencarian Bloglist AisyaAzman Sept & Oct 2016

Salam dan selamat pagi.
Di sebabkan dah lama tak update blog sebab busy yang sesangat dgn kerja. So, minggu ni, permulaan blog terupdate dgn joining bloglist dari Aisya Azman

Biasalah kan. nak join cari kawan baru etc etc

and plus sebab bulan kelahiran kami sama~~ yeay~ *perasan sekejap ada org yeay sekali*

Mana la tau rezeki kan. dapat hadiah. Sungguhpun niat nak tambah kenalan. hehe

Anyway, sapa2 nak join. Boleh rujuk link dibawah




Pesanan Penaja!

Tiada syarat yang susah untuk bloglist kali ini. Cuma
  1. Buat entry bertajuk Pencarian Bloglist AisyaAzman Sept & Oct 2016
  2. Copy coding yang disediakan di bawah & pastekan di ruangan entry sebagai HTML
  3. Pastikan banner ini di link kembali kepada entry asal iaitu entri di blog aku. Sekiranya tidak, entry kalian di anggap tidak valid.
  4. Publish dan tinggalkan link entry kalian di ruangan komen di bawah
  5. Tarikh tutup adalah adalah 18 October 2016 jam 12.00am.





See you!

5 comments:

  1. Hew hew segannya! Thank you awak sudi join!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha ok.. ini lucu. segan pulak dah dia. haha

      Delete
  2. Blogwalking + Followback skali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf spam jap lupa letak link blog :3

      http://misspurple17.blogspot.my

      Delete
    2. hahaha takde masalah. terima kasih singgah!

      Delete