Obertaim

3:23 PM
hai semua...
semenjak dah sekda internet agik tok nak. jarang dah nak update blog apatah lagik update fb. erm. asa macam sekda apa juak nak d update lam fesbuk bah.mun da benda2 best adalh. ingt nak pasang tenet rah phone jak. sak dapat anytime anywhere. p macam .. erm.. apa jak guna ku salu gilak ngn tenet nak? mun dah k phone neyda pat banyak gilak macam. mesti ckit macam jak bah. eheh.. ya ku lemau..

bah bah... apa khabar 'nya'?
aku harapnya sihat jaklah. rindulah juak aku ngnnya. tp memandangkan banyak gilak halangan. and mcm statement yg aya penah padah.... mungkin nya lebih happy time tok. kan ?

dalam opis time tok. mmg sangat sejuk. tahap beku dah koh. mok naep pun tgn dah asa keruk dah .. ujan lebat lagik.. heh...

oh.. ritok tek kak meeting. ada gk plan baru d semenanjong nun. erm.. sekali ria soh ubah. sekali gik mok maintain. sekali padah dah bagus. sekali padah gk mok ubah gk. apa mok tokrang tok ? eheh.. ritok dah ri khamis... mok subbmit before ri senin... ada lebih kurang 30 building. cmne tok??? mok ot 24 hours ka ??

bah... mok polah keja lok.. sekpat nak ot lok ritok..ada keja pat len.. ari sabtu pun sekpat mok ot.. mok g koke... ekekekekekekkekeke

1 comment:

  1. yea..pake lolitop mek bok la bleh komen..ehek..

    bah..mun ari2 sikleh ot..ari apa lah bleh ot? ehekk...

    kmk mam oat ngan melo..nyam2..

    emm..aok tauk mek statement nak ney sigek ya..ehek..aok ada la benar la juak la kali..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.