Selera ku mati, emosi ku terganggu (v2)

4:06 PM
Satu hari yang indah, big boss nunggah aku masuk ke bilitnya. Engkah kertas atas meja ada logo Maybank. suruh sign atas ketas.. YAY!!!! bonus 3 bulan....

dah ter pk dah kelak nakmolah apa.. ermm..

nak g makan stimbot, pasya mbak khairul makan udon. pasya g nyukat jeraya ngn Vivi duak amoi ka... pasya g makan beger simpang 3. pasya g dubai ngabas bang derio.. mun sik pun ber v3g bideo call ngn aya senut dari pagi tok pey pagi esok ka nak ow

erm.. best... indok ati ku.. siap berfacebook ngn bos ku tek. madah tengkiu.. bos pun padah sama2.. boh plah keja gik. berfacebook jak sia padah nya..

aku apa gik.. asak atilah tek. bergasak ku main facebook petang tek.... ne dah macam2 angan... tercapai niatku nak menoh lesen moto ku... and ngambik moto sigek k jimat minyak mala k keta nak...waiseh...
tercapai juak niat ku nak nganti taya keta depan ku ndak alah2 mintak pam. tuka semua sekali lah..
pasya bleh beli hp baru k nganti hp ilang ria nak....

siyes aie!! aku gumbiraa!!
tok duhal hikmah Tuhan berik ngn aku lepas macam2 bala before tok tek nak. ilang hp lah apa lah ya lah tok lah...

ahh..... tapi Bahgia hanya sementara.bila aku tersedar cun kol 6. nasib aku sik tido balit kedak Khairul antasha tadik. sampey terlebih suda tido nya...

tp sama la =Siyesly aku mena2 asa down pagi tadik. tapi bukan kerana Nikon Coolpix...


blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com


wahseh...tujuh bulan gik tua dah umo aku tok..adoheh....
Nota utk mami : usu mok nikah juak ekot angah :p




p/s cerita ini bukan rekaan semata2.. tiada kaitan dengan yang hidup mahupun yang pengsan.

6 comments:

  1. hahahaahaha..bencikkkkkkkkkk....kmk dh berangan ada org cia mek mkn mee udon tek..eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... *NASO*

    ReplyDelete
  2. Musim berangan lebih nunggu gaji lah tok... hahaa...

    ReplyDelete
  3. Tedah lok. Sikpa ba.. Things happen for a reason ba. Malam tok time tido coba jak paksa2 kan utak ya mimpi benda yang sama agik okeh?..

    ReplyDelete
  4. harus kah nyukat jeraya dgn org xtauk jeraya tok? huhuhu

    ReplyDelete
  5. nax:
    adalah juak musim kopi pes tok. tapi kmk lebih minat teh :|

    engkaulah khairuL:
    aaa... jangan bencik2.. lak jatoh cintan lak.. yerrr..... ktk nak lanja mek ka ? ok.. mek ON saja. ehek

    amir:
    aoklahh! dah gaji lom kua tok. huhu

    fnf:
    aok.. THFARB.. paham mek... sikpat tido juak mek malam tok gne la ?

    beatiful stranger:
    sekpa.. kmk tauk.. mok mbak kmk sik ? ehek

    ReplyDelete

Powered by Blogger.