Monday, June 14, 2010

menu untuk 2 hari

hallo guys, lamak dah sik update menatang tok bena2 ow. hehehe oklah... pasal g serpan ya kelak update.. coz gik ngato gambar k sidak Utusan and blog and fb sidak pun sampaikan blog dirik dah sik d ngengon gk ... lalala o tedah blog tok bersawang2 dah lok. huhuhu..

oklah.. pernah sekali ria... aku molah pizza....jadi terhangat di pasaran juaklah.. ecewah..macam nyaman gilak.. tp nyaman la juak mun dah sik sampey sengah jam abis dah oleh anak2 buah dan kejen2ku.. hehehe



so jemat malam sabtu ya bersamaan dengan 11.6.2010... aku molahmakan2 di rumah.. sikda plah papa.. plah pizza jak... jemput kawan2 .. eheheh sekdalah.. sbnrnya... my besties yg mintak aku molah pizza malam ya... yan... so aku polah lah.. tp sikkan nak makan berduak jak nak. so aku mbak la dong dang deng dang ku and kawan nya sorang gk.. menu malam ya.. pizza and second course ikan terubok.. ikan ya mak ku plah.. sekda plan sbnrnya.. hehehehe ..

tokla kira kedak piza d plah ku malam ya tp malam ya special gk la.. ada ketam and extra2222 cheese.. tok malam sigek dolok.. plah biasa2 jerr...

















lepas ya.. sabtu malam ahad bersamaan dengan 12.6.2010, kawan aku call, ajak makan d umah nya gik.. alhamdulillah rejeki. so aku tanya aku nak mbak kawan2 aku 2, 3 org. nya padah on jer.. dpt k ngabis barang makan nak.. mun dah makan d rumah kawan ku aina tok.. macam biasalah.. menu nya mesti tak lain dah tak bukan... MEE BELACAN... feveret tu... kitak org pande makan sik ? sik pandey ? rugi ehh...






arum bulak 3 bulan sekali la kawan aku tok akan jemput ke rumah makan mee belacan. hehehehe kadang2 umah aku.. tp mun menu mee belacan biasanya ari raya lah.. tapi raya taun tok sik pasti gk. sebab ya geng2 ku suka datang rumah time open house.. makan tauk smpy bloated. ekeke...

bah.. apa k makan ktk org tek ?

9 comments:

  1. apa gk bang syuk... g makan gk.. ehehehe

    ReplyDelete
  2. Mee belacan ya fav kmk.. Ya lah lu pandey mek masak mee yaa... Kotan tek kejeron mok makan. Ya lah mee yang kmk berani padah mek polah nyaman. Yaaahhhh... muji dirik.. Hahahha...

    ReplyDelete
  3. wah wah .. bleh plah tok.. lak mek mintak. eheheh...
    kmk lom pandey gilak.. ble lah jadi sifu kmk kjap.. yer.. ada ndah kejap. ehehe

    ReplyDelete
  4. kmk golongan yg rugi sbb sik mkn mee blacan. sbb sik tauk mkn telur padi ya..gelik. hehe

    ReplyDelete
  5. vivian:
    mun cmya ktk antara golongan se deng kmk. keke.. nya sama sik makan telo padi. so sebagai ganti... ganti ngan telo manok jak.. tp nya makan mee belacan

    ReplyDelete
  6. yarabi ktkkkk.. molah kmk sgt meliurrrr omaihonda. kmk dolok rajin molah pizza .. tapi citok susah nak dpt cabik kapsikum ya.. padahal ya lah nak nyuruh sedp ho.. adeh, sikpat.. cney nak ncarik pizza di sri aman tokkkk uwaaa

    ReplyDelete
  7. amir: nyaman2 aiee.. polah la ktk . pasya jemput kmk ow. hehehe

    felicia:
    aok.. cabik capsicum ya nang nyaman owww.. tambah gk ngn cheese pelbagai rasa... nyummy~ ehehe... bah.. ktk kan pergi kch ujong minggu tok nak.. beli preparation k plah piza lah.. mun sik... erm.... mun kmk ada d kch tek ujong minggu tok tek mok mek jemput ktk and the geng yg nyambut bestday ktk ke umah kmk.. lak masak sia jak. yerseh...

    ReplyDelete