Monday, August 2, 2010

bunuh diri lagi..

bunuh dirik..bunuh dirik..suicide...

kerana masalah cinta? kerana kewangan? ma ti laki? mati bi ni?banyak gilak dosa?
aduh..murahnya juak nyawa ktk org koh.. kenak la cmya gilak..

dahlah posa nak dekat. mun dah banyak gilak dosa. mbak2la tobat dah bulan puasa tok bulan mulia. aduhh.. tok nak bunuh dirik? hmm... susah juak kita nak padah tok hoo..

well..mesti ktk org wondering apa yg aku ngereco tok ow?

baru tek ada la informer ku padah..ada org bok jak terjun di bangunan sultan iskandar ya.tauk sik sine ba ngunan ya? dahlah mayat ya tengah nyangkut. ne kerja nak nurun mayat gk.ermm..

erm... tauk ada informer ku tok..ble keja reporter ku tok eh..keh3..

aie....tuka tempat dah sidak terjun tok ow.. dolok salu rah civic centre ya.. nektok dah d sia..
i wonder.. pernah sik ada org terjun dari sia before tok ow?

Sapa2 pun ya.. takziah untuk family nya..

tunggulah newspaper cina sok..mesti ada..

newspaper lain? hmmm.... susah ku nak madah..

p/s : bok da juak dengar org padah tek... nya terjun dari tingkat 11

12 comments:

  1. aok.. cina nang cepat... masa kakak mek ninggal dolok sebab eksiden, cina juak polah laporan aieee...nang cepat.. cerita detail gik yaa...

    ReplyDelete
  2. mena ya.sama kedak kes kawan mek xciden lok... dalam news kita. aduh..bebulak li cita.news cina bok betul..huhuhu

    takziah k kakak kitak..sorry..didnt know :|
    lamak dah?

    ReplyDelete
  3. oo..pa kenak nya terjun jati? ada masuk news tb3 sik mlm lak? eee..bgus gik jadi bidan terjun kali ohh..

    ReplyDelete
  4. ndak mek tauk pahal koh..gk fresh gk tok.hahah... tanya tak ngn tb3 ada sik..mena ta ktk..jadi bidan terjun dapat nyambut nyawa baru lam dunia tok

    ReplyDelete
  5. news cina kmk suka tgk gambar2 nya...

    ReplyDelete
  6. dari tingkat 17 la. kakak mek kerja kat simpang tiga ya. she wtiness the incident. ewww

    ReplyDelete
  7. pahal munuh dirik?coba tanyak ng informer ktk..hehehe...mst mok poret ckit..kekeke

    ReplyDelete
  8. Ish apa benda benda nak pop up dari blog kawu tok eh?

    Menar kah crita ya? cam x cayak ku eh.

    ReplyDelete
  9. baru jak kluar news TV3 tadi

    ReplyDelete
  10. ivy:
    bena padah ktk... news cina gambar nya nang hot hot belaka. heheh

    naxirah:
    aok.. sorry.. mistake.. heheh ada org dari sia juak padah tingkat 11.. so.. maybe la 17. kita denga tok jak kita kurang pasti lah nak ow

    erolnukman:
    kes rasuah. erm.. sik taukla tergugok ka apa ka ow kotan lari dari bpr ka apa..

    ReplyDelete
  11. willie:
    aieee.. apa benda nak pop up ya ?

    aa... cita ne ? bunuhdirik? ok.. mungkin nya bunuh dirik sebab lari.. or tergugok bila lari nak sembunyi ka apa.. or ada sebab2 lain gk macam ne nya boleh jatuh dari bangunan setinggi ya..

    percayaklah.. baruk tek ada kuar tv3.. esok tengok news cina gk



    Eric:
    aok.. nang jak ow.. ada tgk tek ?

    ReplyDelete
  12. Ishhh.. Lam TV3 madah org tua ya terjatuh jak.. Sekda madah reason terus..

    ReplyDelete