apa ini?

2:57 PM
Ingat tak aku cerita pasal INI ?






okey. macam-macam dah feed back yang aku terima dalam previous entry. Kebanyakannya mengesahkan... apa yang manusia selalu berfikir pada pandangan mata kasar dan pandangan pertama. First Impression itu penting ok! Lebih2 lagi bila nak jumpa mak bapak mertua (offtopic!)








pandangan korang tentang gambar ni plak? 

Second Picture selepas gambar di entri pertama :)

16 comments:

  1. kali mata kawan nya masok abok nak? ya nya niup2 mata kawan nya ya... =p

    bah, mek terkedu maca komen sis vivian nak kat previous entry ya.. bia benar sidak sik da sa papa ka urang nangga sidak? aiee...

    ReplyDelete
  2. amni:
    tekaan anda hampir2 tepat. sila cuba lagi. ehehehe..
    aok.. kmk itok juak ngn komem nya tadik.. ala... nya rasa best kot? ehehe

    ReplyDelete
  3. ngegeh juak kmk ngecek previous entry ya tek...heheheh..


    nya duak ya ngegeh2 jak polah pose kdak ya..sbb nya tauk ada org poret mok ambik gmbr nya duak alu engkah lam blog bah

    :P

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. kmk rasa sidak nya tengah bporet lam keadaan bebisit. arr. rasa nya kedak ya la. heeee.

    ReplyDelete
  6. bah..kawannya ya nak gugok ya..nya nak nolong nyambut ajak..haha

    ReplyDelete
  7. bukan kedak exactly kedak ya..org yg lepak2 peluk2 kiss2 di tangga ya..hahhaa

    kedak mok merogol mpuan ya jak..tp sama2 mpuan nak? or pondan nak? hahahah

    ReplyDelete
  8. (*-*) -> xtauk nk pdh apaa...hehehehe

    ReplyDelete
  9. sedang tengah beromen...cium2 mulut..betul sik?

    ReplyDelete
  10. Tok asa kmk nang gik molah ketupat kali.. Sorang ya madah "bila gik kau nak antar daun palas ke rumah?".. Jawap nak sorang gik, "aku...aku...aku bok kak kentut lam MBO tek sekda org perasan.."

    ReplyDelete
  11. jwpan kpd soklan ktk lam entrie t'dahulu...hehe...
    kmk rasa nak pakei topi ya tgh sedih n nangis...
    so, nya nak engkah palak atas bahu member nya...utk menangis...hehe...huhuhu...

    ReplyDelete
  12. Yobihhhh.. makin lucah entry kitak tok eh!.. kitak horny ka? :|
    Apapa pun.. mek asa.. gambar keduak tok nyaduak tengah nak bersepar kali...

    ReplyDelete
  13. nya 2 mabok kak minum langkau!hahaha..
    yala sot2 jak olah kedak ya...kekekekeke..

    ReplyDelete
  14. kA:
    bukan ktk nang ngegeh ka? Ekekeke

    hampir tepat... Sila cuba lagi

    ninie:
    ya nang poret benalah ow mun cmya sekali upanya. Hahaha

    pelangi:
    bagus2..imaginasi yg bgs. Kali juak kwnnya nak gugok. Tp.. Tunggu... Ehe

    bsi:
    erk.. Ehehe nsb ktk sik nego sidak time ya vie.

    Duak2 mpuan ya. Bukan pondan ehehe

    durrani:
    tgu entry lain kali bok pdh k.ehehe

    erolnukman:
    erm.....kurang tepat... Mun ikut imaginasi betullah. Ehehehe

    ReplyDelete
  15. amir:
    sik logik la tekak ktk ekot gmbr ya

    syaftome:
    ehehehe boleh jd nya tgh sedih....

    Fnf:
    ciskek betol ktk tok... Bersepar ya apa?

    Wawa:
    ada upa org bebisit ka? Egege

    flo:
    sot mungking.langkau sekda ow.. Hahhahaha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.