Wednesday, December 22, 2010

gadget..gadget

ok...
aku memang tak boleh tahan tengok alat elektronik. aku ngaku... tak yah lah nak kasi aku bunga ker, chocolate ke apa ke, memang aku tak pandang.. pandang pun satu jer yg selebihnya aku selalu beri orang lain jer.
Ok.. entry ni sebenarnya aku nak cakap..

aku berminat dengan HTC HD .... aiyok.. harga pun kaw kaw la punya.... rm2399 time aku survey tadi... Ermph... biarlah dulu kot. Tunggu 3,4 tahun lagi baru aku beli. Then tadi jugak aku TERMain dengan SAMSUNG GALAXY TAB ni.... respon aku? ARGHHH!!! AKU NAK SATU! ehehehe.. apa itu samsung galaxy tab? Lebih kurang macam ipad jer. Bezanya, skrin dia kecik sikit dari ipad dan dia boleh calling2.. mesej dan yang sewaktu dengannya.

Pendek kata, ipad versi handphone.. aku nakboleh? Ala.. tolonglah nasihatkan aku jangan... aku mudah tergoda dengan barang2 macam ni tau... aku sebenarnya sekarang ni tengah nak kumpul duit nak beli laptop baru. Errr.. perancangan jer tu.. belom tentu lagi.KAlau ikut perancangan, aku nak beli yang ada graphic card dan RAM besar sikit... kalau boleh nak ALIEN! tapi macam tak terjangkau dulu la ....

before ni pun aku ada terniat nak beli Epad...err.... bukan epad kot nama dia... ebook la macam tu.. Sebab aku suka sangat nak membaca... (tapi kadang2 tak boleh lawan dengan feeling memegang sebuah buku ah). Ebook lebih kurang macam gambar kat bawah ni.. yang di tengah tu... ipad yang d kanan sekali dan Samsung Galaxy dikiri sekali. 16gb. erk...









aahhhh.... aku tak nak lah cakap panjang pasal ni.. tak pasal2 aku kensel beli yang penting dan memenuhi kemahuan/kehendak instead of keperluan.
Aku perlu lupakan ini... perlu!!

Selamat malam!

sila klik INI

10 comments:

  1. pernah baca artikel pasal samsung galaxy tok...
    not bad...

    and orang madah...
    lagik bagus dari iPad...
    orang madahlah...
    bukan kmk...

    ReplyDelete
  2. yalah untong mbak ktk tok g mkn..kmk org mkn..ktk nangga gadget org kerek kanan jak ooooo...

    ReplyDelete
  3. mok mok ipad! hahaahahha.........

    ReplyDelete
  4. Kmk mok keta Lamborghini! haha..

    ReplyDelete
  5. kompol jak duit lok.hehehe.
    kelak2 dapat juak bah.

    ReplyDelete
  6. nang boleh tahan diminat nya tok..kumpul jak duit lok

    ReplyDelete
  7. @syaftome
    kmk sikda baca review pasal samsung galaxy ya. kmk tauk pun sebab tertangga di saberkas ria. wow! memang macam best aie.! org kedey ya padah lah. bukan kmk. hahaha

    @mstikot
    ngenang banyak duit ke lain kak... mun sikkah. dah sambar terus

    @khaisha
    makan2 juak oiii...tp mun ada gadget best org kerek kanan..mmg mek main.hahahaha

    @flo
    aiee.... samsung best gk! pat k kol!

    @amirfx
    jaoh gilak menyimpang ktk tok hahahaha

    @labulabi
    mena kata ktk ow. ne tauk 10 taun gk reganya rm50 jak

    @fnf
    nyangkong k kmk sigek!

    @BSI
    eheehehhee... kmk gila elektronik

    @ANATI SOKI
    try check samsung galaxy tab juga... best!

    ReplyDelete