Tuesday, December 21, 2010

update takde apa

kerja yang melambak membuatkan aku takde hati terus nak update blog sedangkan hati ini meronta2 nak update (eh.. tadi cakap takde ati)
erm... semalam. sambil buat kerja di rumah aku layan GLEE season 2 dari episod 1 sampai 5 ke 6 ek. Between tu lah. Malam ni aku nak layan supernatural ke movie lain.. hmm.. jap lagi lah pk..
Blog tak hapdet tapi twitter aku memang tak lepas la.. ntah apa2 aku tulis. kalau sapa2 ada follow twitter aku tu, faham2 jerlah. Facebook pun ada.. tapi aku tak tengok sangat.. Kadang2 jer. kalau ada geng2 rapat yang komen or tiba2 buat onar kat wall ....
sekarang ni aku tengah buntu sebenarnya, banyak sangat hal.. banyak sangat perancangan yang mungkin takkan ikut perancangan langsung. hurmm... serious aku tengah serabut sekarang. nanti ah aku update lagi ek...


kepada semua rakan2 bloggers yang menyambut Krismas.. MERRY KRISMAS!!

6 comments:

  1. nang samalah kita tok...
    tangga GLEE jwak kmk tok koh...
    baruk jam smpei sectionals...

    ps: akhirnya...dpt jwak jumpa n merasa astana grilled burger...hahaha...

    ReplyDelete
  2. mekseh...datang la serian..krismas!

    ReplyDelete
  3. kamek suka juak makan kropok GLEE koh ehek. wokeh slamat srabut oiii hehehe

    ReplyDelete
  4. @solehah
    mrry krismes ktk juak haha

    @syaftome
    hahaha... sectionals? season 1 pun ya nak?

    yahh.. yaka.. kmk lom merasa gk aie.. nyaman sik ?


    @norris
    sama2! HEHE KTK celeb ka ?

    @fnf
    ee.. kmk sik penah nemu kopok glee.. hahaha... makseh oii....

    ReplyDelete
  5. aok...first season...
    12 episode...
    blom abis gik tangga...
    baruk setengah...

    aie...kmk ingat ktk dah cuba...
    bg kmk...oklah...7 out of 10...hehe...

    kwn kmk mdh ada sigek tpt burger...
    dekat heritage chicken...

    ReplyDelete