Friday, January 14, 2011

13 star sign??

Lambang zodiak baru?

anda merupakan zodiac apa? Kalau di ikutkan, aku yang lahir pada bulan
oktober.. Biasanya Libra.

tapi, percayakah korang yang zodiac yang anda semua tahu selama ini
bakal berubah? Rumors or not, aku just nak cerita. Kalau rumors, adala
sikit bertambah ilmu pengetahuan aku tentang nama2 bintang ni. Hehehe

so...here it goes...

astronomi Parke Kunkle cakap, yang alignment Bumi kita ni dah berubah
(hah! Aku ingat la tayar kereta jer yang ada alignment kan..), jadi
apabila alignment Bumi ni berubah, tarikh untuk zodiac2 yang sedia ada
pun turut berubah. Kan biasanya zodiac 12 jenis @ 12 bulan. (according
to NBC).
Jadi sebagai tambahan, telah lahirnya zodiac ke-13 iaitu Ophiuchus.
Menurut Kunkle, matahari dan bumi perlahan2 berubah, begitu juga
dengan zodiac. Tapi perubahan ni bukanlah baru terjadi semalaman. Nak
tahu lebih lanjut??

sila klik

http://www.huffingtonpost.com/2011/01/13/new-zodiac-sign-dates-cph_n_808567.html

aku sekarang update blog thru sending my emails thru hp. So aku tak
tau la cmne nak buat linking mcm selalu aku buat dalam blogger draft.
Hehe

apa2 pun...
meh kita tengok zodiac terbaru mengikut kata astronomer Parke Kunkle

Capricorn Jan 20 - Feb 16
Aquarius Feb 16 - March 11
Pisces March 11 - Apr 18
Aries Apr 18 - May 13
Taurus May 13 - June 21
Gemini June 21 - July 20
Cancer July 20 - Aug 10
Leo Aug 10 - Sept 16
Virgo Sept 16 - Oct 30
Libra Oct 30 - Nov 23
Scorpio Nor 23 - Nov 29
OPHIUCHUS NOV 29 - DEC 17
Sagittarius Dec 17 - Jan 20


korang punya berubah tak? Kalau aku... Dari Libra menjadi Virgo.

errrrr....


taknak!!!!! Aku suka Libra.

macam kata kawan aku videl, untuk org yg dah lahir macam kita ni
bolehlah stay sign kan? Yang baru2 lahir jerlah ikut sign baru ni...
Hehehehehe

nasib tak tiba2 tahun 2011 ni jadi 13 bulan... Ye tak?? =P

--
Sent from my mobile device

(^_^)

13 comments:

  1. aih..yaka?kmk berubah juak aih..dr capricorn jadi sagittarius...sik best eh.susah nak sebut.hehehe....

    ReplyDelete
  2. dushhh~~ really...kmk bertukar jd aries......xsuka juak...eeiii....hahahahaha...

    ReplyDelete
  3. Duhh.. Cemne tok?! Kmk mok sign out...

    ReplyDelete
  4. kmk sikmok tukar ke libra!!kmk lebih suka jd scorpio!! huhu

    ReplyDelete
  5. Wah! rasanya semua org akan bertukar zodiak dan semuanya sik suka. Kmk pun betuka juak dari virgo ke otromen. Leo... kdak zodiak org laki jak...huhu...

    ReplyDelete
  6. aihhhh. aihhhh. pahal zodiak kmk pande OPHIUCHUS ndahhh. eihh. sik bestt da jakkk. kmk mok SAGITTARIUSSSSSSS.

    ReplyDelete
  7. tedahh,semua orang bertukaa..
    dengan gembiranya saya nak madah, saya sik bertukaaa...stay LEO.hehehe

    ReplyDelete
  8. apa benda ophiuchus tu. aih XD tp xpa. msti unik ni. haha i'll miss being a sagittarian :P

    ReplyDelete
  9. aieh. mena kah kak? betuka lah zodiak kmk. aquarius sik best. hohohoho

    ReplyDelete
  10. x berubah.hehehe.ada geng kmk di atas ya tek eh.hehehehe.leh sambut birtday sama2 tok.wakakaka.ada brani.hehehe

    ReplyDelete
  11. alignment BUMI dah berubah?!?!?
    hmmm...what else this tells us...

    ReplyDelete
  12. mek mk pisces...xmk ubah2 jadi aquarius..huhuhuhu

    ReplyDelete
  13. Still kmk aries..
    Hehe..
    Mcm2 jk owh..
    Mun ada bulan 13 nang sakit nya..
    Hari bekerja pun bertambah..

    ReplyDelete