Friday, January 7, 2011

Aku jatuh cinta lagi....

selamat malam.. lama dah aku tak buat entry. Ngam seminggu kan? aku baru jer balik.. dari road trip yang aku katakan sebelum. Banyak benda jadi. Pahit dan manis. Nanti lah aku cerita apa yang pahit.. apa yang manis tu ek.. sekarang ni aku kat rumah, depan tv dan depan lappy. Ngadap apa lagi aku tak tahu. Mak ayah aku takde. Bila aku balik. Diorang pulak pergi. Belum sempat jumpa pulak tu.

makk.... apak... balit gik..... :( [Mak.. ayah.. balik laa lagi]

Aku baru sampai rumah, mak aku dan jalan tengahari tadi. Ayah aku pulak semalam. So, aku? di temani lagu reggae dan bau wangi.
Korang macam mana ? best tak kerja bulan baru tahun baru ni? Minggu depan baru aku mulakan kerja... tapi itu pun tak lama. Sebab apa??? jeng..jeng...jeng.... itu berita kedua yang akan aku taipkan di sini.


*Burp*

alhamdulillah.


aku mintak diri dulu. Nak uruskan kerja2 yang tertangguh selama aku takde kat rumah. wyeaaahha~ dah balik rumah!! aku suka! Aku rindu rumah! lagi rindu dengan mak ayah aku :(

Oklah... aku nak settle kerja dulu. Lepas tu, take a nap sampai pagi. (nap la sangat) ... selamat berhari jumaat  semua... aku masih cuti =D cuti dari 31/12/2010 hari tu



p/s oh ya.. aku nak cakap yang aku jatuh cinta dengan nasi goreng belacan yang baru aku goreng tadi. Balik dari bintulu. Belacan itu wajiblah mak aku pesan kan? hehehe.... 


p/s/s tajuk entry takde kaitan. hahaha

10 comments:

  1. iyerrrrrr! belacan bintulu nang nyamaannn! HAHAAHAHAHAHA. selamat bcuti gik. grrrrr.

    ReplyDelete
  2. Sitok ada juak jual blacan bintulu ko deng. Sik perlu nak gi jaoh2...

    ReplyDelete
  3. kamek jatuh lagik.. hahaha.. wait n see... =P

    ReplyDelete
  4. @Ninie Nordin

    iyer.. ngegeh! mentang2 bandar kelahiran. hahaha

    ReplyDelete
  5. @Faizal n Fashitah

    tkt nya nempek nama bintulu jak bang. hohoho... sikpa..ibunda dah mesan.. titah ibunda sik bleh d bantah. hahaha

    ReplyDelete
  6. @Amni

    kitak jatuh/?? jatuh dari sine??

    ReplyDelete
  7. aih.....patut la lmk xda org ngaco kmk kt twitter...hahahaha...ilang duhal..rindu juak mek dgn ktk ko...hehehehe........

    ReplyDelete
  8. hahaha..org cuti2 bah Flo...yalah xda nguras d twitter nun..haha

    nang ada beza kah rasa belacan2 tok? coba polah demo lok..eh nang ada ber demo2 indah.. erkkkkk

    ReplyDelete
  9. kmk org ctok dah mupok kerja you...lelah ng olah dak mbiak baruk mendaftar...=/
    pa nak molah blacan bintulu yaman oo..hehehe

    ReplyDelete
  10. Lamak juak ktk x update blog ow...

    ReplyDelete