Thursday, March 17, 2011

buka atau tutup?

Sekarang tgh berdiri kat depan kedai. Dari semalam dillema nak beli yg mana satu..... yang mana sesuai?? p/s en.deng suka yg tutup..
Published with Blogger-droid v1.6.5

17 comments:

  1. alamak...duak2 kacak...tp yg bertutup ya bling2 nya lebih terserlah! haha!

    ReplyDelete
  2. macam tauk jak kedei ney.. kmk suka nak berbukak ya.. tpi mun k kawen, better nak tutup yya...

    ReplyDelete
  3. tutup beb... mun kmk tutup... supan org nangga jari kaki kmk... wpun kain pjg... ngeee...

    ReplyDelete
  4. kak vee suka nangga yang tutup mun pakei majlis nikah kawen..lebih kelihatan ayu,sopan dan betul2 kedak pengantin =0).
    nak bukak ya kacak juak,tapi sesuai untuk dipakei g jalan raon2. =0).

    ReplyDelete
  5. Mun k kasut tertutup nang cam gaya wanita berkerjaya jk eh.. Hahahaha.. Tapi yang terbukak kacak juak.. Nampak kaki bok seksi.. *Chewah

    Entry Terbaru : Warga Tua Dan Bayi Terselamat Dari Gempa Bumi Dan Tsunami, Bukan Maria Ozawa Sahaja!

    ReplyDelete
  6. 2 2 kacak t..depends dgn function lh..hehe btw, knk mek xda d pdh if tak update blog ow..kn salu ada mun kita jd follower..tp apa2 update dr tak, mek xtaok..mek akn taok if buka page tak jk..

    ReplyDelete
  7. tutup kacak gik kak zatie =)

    ReplyDelete
  8. pendapat kmk, yang tutup ya nang pilihan yg tepat. nampak pengantin elegan & moden. :)

    ReplyDelete
  9. lebih prefer yg terbukak sikit tu. yang tu rasa nya boleh mix and match dengan jenas skirt baju kurung.

    ReplyDelete
  10. dua2 kacak
    mun baju ktk 'supan', makei tutup
    mun baju ktk cam moden skit, prefer nok bukak ya sbb nmpk moden jak upa

    ReplyDelete
  11. tutup!! apa tema tek nong??

    grey?

    ReplyDelete
  12. yala mek soh ktk meli duak2...kacak bh...heheheh...

    p bg kmk tutup better if ktk pake bju kurung moden ka apa...kebaya ka..

    mun terbukak lebih sesuai ktk pake dress..=p

    ReplyDelete
  13. ztie

    kamek suka duak2....
    yang tutup ya dah biasa glak for wed tapi if mauk kesopanan.. tutup nang kacak...
    yang terbuka ya pun kacak juak... mun pakey ua... u kan use pakey kerja juak. huh. bling2 g kerja aaa.. sak ktk mauk study lok.. ok la.. mana yang sesuai n apa kata sayang ktk ya penting... :)

    ReplyDelete
  14. saat mcm tok make lepa jepun pun kacak juak.wakakakak.hari yang penuh dengan senyuman.hehehe

    ReplyDelete
  15. kak.. kmk penah coba kasut nak sik betutup ya. haha. sine kedai ya bah? hihihi.
    bah2. mun k besanding, betutup kacak kak. :)

    ReplyDelete
  16. tutup lebih sesueyyyy..dah beli kah btw??hehe..lambat da mek komen owh..

    ReplyDelete