Thursday, March 17, 2011

nyawaku nyawa flo juga :P

Selamat pagi!!.. terima kasih kepada mereka2 yg memberi kata perangsang dan semangat. Hehe

Anyway, benda pertama.. gmbr d atas adalah utk ditujukan kepada miss florancesy kita. Hehehe dengan ucapan...

'Inilah nyawa yg memberi peluang kedua utk kita'

Iyer... dlm entry flo before ni dia ckp dh beli car charger. Mmg bgs.. mcm aku sndiri pun ada car charger sbb hp asyik habis bateri jer. Tapi kereta tak ke mana2 dgn kita kan? Hehe cth mcm aku p kl hari tu. Mana aku nak cucuk car charger tu? Takkan nak cucuk dlm bas atau teksi kot? Hahaha jadi inilah solution nya....


JOURNEY POWER BANK



Charging dalam handbag jerrr... or dlm backpack.. or bawah meja.. or... mana3 lah... up to u... :P

My hp boleh caj guna benda ni full caj 2 kali. Setengah caj satu kali. Eh. Setengah caj? Hahaha... buat buat faham lah ek? lepas tu baru dia flat habis dan power bank ni perlu di recaj semula utk kegunaan esok2 hari.


P/s ada sik palak cager sesuai utk hp ktk atas ya flo?
Published with Blogger-droid v1.6.5

5 comments:

  1. hadoi....blur indah kmk bc..hahaha..setgh charge apakah ya...hahahaha...

    mek asa cam ada palak charger bleh apke hp mek...aih cne ktk meli?

    ReplyDelete
  2. kenak kmk baruk tauk blog ktk sik appear dlm dashboard mek..huhuh jaik..

    ReplyDelete
  3. kes sis vivian sama ngan kes kamek...

    ReplyDelete
  4. @flo
    Haha blur ndah. Mksd kmk... fullly charge hp ble 2 kali. Then. Mun abis juak dpt caj smpy half batt jak. Paham x? Rah kch tklah kmk meli

    @v
    Huhu ptt lamak sik nangga ktk dlm tk...

    @videl
    Errr....errr.....errrr.....errrrrr....

    @amni
    Waaaaaaaaa.... jaik eh ktk duak V tk. Huhu

    ReplyDelete