Tuesday, March 8, 2011

saya menang moto!! eh?

Tahniah!!! 


kepada diriku sendiri.. hhehehehe

semalam kan.. petang kalau tak silap ku.. tengah2 ku tension edit gmbr.. aku blogwalking lah kan, masok dalam blog sis kembhojha... tanpa segan silu, tanpa ketok pintu, aku terus baca entry tiga ribu tu. Rupa2nya dia nak buat contest pasal pelanggan blog dia. eh... pelanggan? hehehehe... dia nak kasi hadiah. Senyum2 aku fikir siapalah yang bertuah tu.... ye taK? 

Rupa2nya.... 







hheheheheh biarlah tuan punya blog yang menilai ........ 



p/s mode asak ati first time menang contest =D

Rejeki? 


16 comments:

  1. Haha! menar kata org di atas.
    Rezeki nak kawen. XD

    ReplyDelete
  2. nak betul padah kmk bulan tok penuh dengan senyuman.wakakakaka.

    ReplyDelete
  3. salam...
    huhuhu... i like... :) bah... kamek gik kejeron. Orang lain kan main dh berpuluh ribu.. hahaha...
    kelak la kamek email ktk.. :)
    benar kata V ya kali eh.. jereki orang nak nikah tok.. lain aura nya,, hehehehe...

    ReplyDelete
  4. wah..memang rezeki sesangat la ni!tahniah ^_^

    ReplyDelete
  5. @vivian
    mudahan juak. duit dha banyak keluar k kawen. mudahan ada rejeki lain masuk nak ow

    @mrs ichiban
    seperti kmk kata di atas tek lah.. hahaha

    @labulabi
    aoklah! heheheh makseh2...

    @kembhojha
    heheh sekpa kak. kita start from zero bah nak.... mudahan murah rejeki kak ow

    @chenta
    a'ah... terima kasih :D

    @zuwairi aiman
    aie... tipu jerlah part moto tu!

    ReplyDelete
  6. hehe..gud luck..leh bonceng moto ktk?

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum..

    salam singgah dan folo blog ini..

    tahniah!!! menang moto nie jgn bawa merempit plak ye heheheee

    ReplyDelete
  8. Ztie > Ku sik hantar quotation ngan kawu sebab ku tauk mesti rami photographer power power rangers udah hantarq. dan murah murah... mun dah kawen klak, iboh lupak pose skit gambar lam blog tok k?

    ReplyDelete
  9. @axuerha

    hahaha.... kedong dpt moto! bulak ya aie! tapi bolehlah.. tunggu kmk dapat moto ah. hehehe

    @willie
    dalam mimpi jak ya hehehe

    @sahromnasrudidn
    waalaikumussalam
    thanks for follow! hehehe..... kalaulah kan menang moto tu.. heheheh

    @willie
    aieeeeeee... apalah salah nya anta jak quotation nak. ne tauk rejeki.. hehehe.. anyway... kelaklah posing sikit. iyer

    ReplyDelete
  10. Yerrrrrrrrrrrr..
    Ya kata orang langkah kanan nak?
    Tapi alkisah tok dalam blog..
    Ngee :)



    Entry Terbaru : Rahsia Tentang Tidur Yang Perlu Anda Tahu

    ReplyDelete
  11. @yaya
    seronok! tp tak tau lagi hadiah apa. heheheh

    @d_tieah
    aok... langkah kanan.. rindok ati aie.. hahah asak ati first time menang

    ReplyDelete
  12. rejeki orang nak nait pelamen lah tok. hehe.

    ReplyDelete