roadtrip again

Salam.. belom berkesempatan nak reply komen korang dalam entry sebelum ni. Anyway, kami berdua mengucapkan ribuan terima kasih kepada mereka yang sudi datang dan tak sudi (cewah) dan yg meninggalkan jejak. Terima kasih sekali lagi.

Eem... aku pernah bagitahu tak yang aku sebenarnya nak pergi sambung belajar? Bukan ke peringkat yang lebih tinggi. Just sambung takat yang mampu jer
. Hwhehe... dan takdelah jauh sangat. Masih lagi kat sarawak ni. Dan sekarang? Aku dalam kereta untuk meneruskan perjalanan ke destinasi. Doakan keselamatan kami ya.

Aku sebenarnya masih nervous. Yalah.. punyalah lama dah aku tak belajar. Dah beku dah otak ni. Semoga dipermudahkan yang Maha Esa. Nervous tetap nervous lah wey!
Org lain dh lama amik diploma pergi degree pergi master. Aku baru jer nak bertatih. Hmmm.. takpelah. Biar lambat asal selamat yer tak? Oke lah.

Aku undur diri dulu. Nak sing a long dengan si dia dalam kereta.

P/s nasib videl tak jadi tumpang. Kalau tak ... aku pasti dia duduk atas bumbung......
XD
Published with Blogger-droid v1.6.5

9 comments:

  1. bait2 jln ya...hehehehe..
    stdy mena2 k...ingat pesan org tua..hahaha..apakah?!

    yerr..mun videl tumpang ktk xdpt nk bermanjak nk..hehehe...

    ReplyDelete
  2. best aih...best aih...semoga perjalanan ktk duak selamat sampai ke destinasi...

    sikpa..belajar bila2 masa jak aih..tua muda boleh.

    ReplyDelete
  3. salam...

    hati2 driving ya padah dengan si dia itu. :) enjoy ur new life kay.. as a wife and now as a student.

    Gonna miss you tapi when kamek ke destinasi ktk ya.. kamek akan call kitak.. Miss you sis...

    take care of yourself.. so that u can take care of him.. :)

    ReplyDelete
  4. bait2 jln my dear
    ingat pa pesan org tua
    hihihi

    mun videl tumpang..sikpat la mok romantik2 kan kan kan hahahaha

    ReplyDelete
  5. Bait2 jln2 ya. Ingat pesan urang tua. Bekal kondom byk2. okeh?

    ReplyDelete
  6. sambung bljr?? ngeeee!! best!! life as student best!!! hehehee.. bljr baik2!!!!! :) goodluck!!

    ReplyDelete

  7. @flo:
    makseh flo.. dah selamat dah.. hehehe aok.. ingat mek pesan org tua (ktk)..
    bukanlah sikpat nak bermanjak.. nya numpang.. kompom atas atap... kereta penuh lalu jak. hahaha

    @V
    yoh.. kotan nya best tek nak.. duak kali 'best aie' ya.. hehe makseh sis. AMIN!...

    @kembhojha
    salam kak. thanks.
    trying to enjoy both the life as a student and wifey.
    miss you too kak... mun da papa kol jak kelak k...

    ktk pun take care of urself too

    @sahm
    thanks sis~

    @jue
    mun videl numpang kenaknya sikpat romantik2. hehehe... keta penoh jak. dedat gilak mun nya masok. nang sikpat masok pun. hahaha

    @fnf
    sikda keja lain ktk ya.. anyway.. makseh bang!

    @anati soki
    yeap!! coba lagi nak perbaiki. hehehe... mmg best kan... tp tengoklah dulu cmna.... thanks! take care@

    ReplyDelete
  8. tahniah..welcome to the club

    ReplyDelete

Powered by Blogger.