Rombongan ke pekan

10:54 PM

Selamat pagi. Hari ini kami ada rombongan satu bas pergi ke pekan. Bukan nak bershopping mahupun membeli belah (eh.. Apa beza??) Hehe
Rombongan ni terdiri daripada student junior dari group A dan B dan campuran sedikit senior secukup rasa.

Agak2nya, kitorang ni nak pergi kat pintu gerbang tu kot. Disuruh cari point nak melukis. Ada pertandingan melukis (kononnya) dan semua wajib ikut.

Kalau aku disuruh sketching dalam masa 3 jam tu.. Aku sketch org lidi ja.. Mesti jadi. Kalau tak.. Hehehe... Nak suruh aku complete satu bangunan tu lama la kot. 2 minggu boleh?

Okelah.. Dh sampai kat mana nii owww... Nak p carik port sesuai jap. Bye!
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

10 comments:

  1. upload la lukisan ktk tek... nk nangga...hehehehe

    ReplyDelete
  2. selamat melukis.hehehe.jgn lupak gambar nikah kitak.hehe

    ReplyDelete
  3. @ibu iman
    Hehe kelak la mek upload ah. supan mek. Hahaha

    @labulabi
    Makseh! Oke. Tunggu gambar ya rah kmk lok. Gambar lom ada rah kmk hehe :P

    ReplyDelete
  4. yahh...rombongan cik kiah eh...g melukis..hahahaha..
    xabis2 jak ktk melukis deng...yala mek soh ktk lukis muka mek..=p

    ReplyDelete
  5. wah ku suka nait bus camya
    sebab...byk lah reason nya
    hahahaha
    ney upa org lidi ya tek

    ReplyDelete
  6. @kerolantasha
    Rombongan cik kiah ndah!! Sikda cik kiah dalam bas tok! Hahaha

    @flo
    Yalah koh. Nang ndak alah melukis jak keja nak ow. Kmk dh try tya ble lukis org lidi sik. Nya pdh sik ble. Huhu
    Dek2 gk nak melukis muka ktk. Sikda seni bina katanya hahaha

    @jue
    Yah.. Kau ngenteng org laki jak dlm bas ya nak. Nendak ko suka. Hahaha sik ble lukis org lidi. Kenak rembat aku huuhu

    @erolnukman
    Hahaha bas g bombay ka? Jaoh jalan eh hahaha

    ReplyDelete
  7. hahahaha oppsss!
    well dolok byk org ensem nait bus
    yerrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  8. @jue
    Hah.. Rindok ati ada org ensem eh.. Huhu time aku dlk ne ada. Haha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.