Tuesday, May 17, 2011

Shhh... Resipi Rahsia

Bangun petang tadi, terjaga sebab Videl call. Ajak makan.. Mula-mula tu masih mamai sikit. Sebab baru bangun tidur kan ? Tapi dah lama2 baru faham.. Hehe... Jadi planning, Videl pergi kat hostel. Senang la jugak.. Sebab kalau tunggu cik abang kita ni habis main bola, lambat lagi lah nak turun. Jadi Yabuki hantar Videl kat hostel then tunggu cik abang habis main bola kemas2 then turun...

Destinasi kami hari ini adalah secret recipe...

Lama dah tak makan sini, bila sampai tadi aku dah tak tahu nak makan apa. Semua nya macam mengiurkannnnnnn!!! Nafsu!! Nafsu!!

Last2...

Aku makan macaroni cheese, abang makan errr.. Blackpepper chicken kot? Dan Videl makan... Errmmmmm curry laksa kot? Haha tak tau lah. Nama semua hevat2 belaka. Yabuki tak join sebab ada dinner.. Macam company dinner lah..

Kenyang?? Rasa nak muntah adalah. Padan muka! Sapa suruh order cheese kan ? Hamik kau... Hehehehe.

Tapi.. Tapi.. Aku tetap rindu D11 ...

Haishhh :(


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

12 comments:

  1. Wahhh... Dah la tgh malam tok.. Adoh... *gurp*

    ReplyDelete
  2. @amir
    Esok hari ktk g makan sia ah? Hehe

    ReplyDelete
  3. Cisss... SR duhal.. jeles kmk koh.. Kmk paling suka kek fibernya.. adoheh.. berangan nak makan lagik dah tuk ktk pun pasal lah tuk hahaha... :P

    ReplyDelete
  4. @wa onggon
    Aaa... Kek fiber?? Kedak gentian fiber jak kmk megin. Hehe sik penah kmk mkn ya koh. Ekekekek... Bah apa gk.. Pg lah makan sia. Jgn lupak mbak kmk ah. Hehehehe

    ReplyDelete
  5. kamek sik tauk kenak mood nak g D11 ya kurang dah.. jaik ati ngenang midun mun makan kat sia... huhu

    ReplyDelete
  6. balit gik pasal D11.aok kmk tauk la nama tempat ya D11.tapi rah cney.rah pasar ka , satok ka,padungan ka.hehehe.lak balit kmk madah ngan kitak org k.hehehe sapa mok spon makan tek hihi.

    ReplyDelete

  7. @amni
    Aiee.. Biasalah..mestilah ngenang.. Mbaklah medun skali ow.. Huhu ...
    I sitok mkn sik nyaman neng. Harus u paham kenak I rindu d11 ekekekek

    @wa onggon
    Hahaha rah jalan ban hock sia... Dekat hornbill tauk sik? Eh.. Bukan ktk nak chia tekka ? Hehehe

    ReplyDelete
  8. kmk suka mee kari n kek ya!!!!!!!!!!
    rs mok mkn p bulan tok xmampu...duit ku dh lengis...

    ReplyDelete
  9. pergh!nasib ku tanga post tok time mok lunch time
    mun sik
    saliva keep kuar jak hahaha

    ReplyDelete
  10. adoii makkk...melior mek diat aie. dahlah lapa tok..adohh adohh..hehe

    ReplyDelete
  11. @flo
    kmk sik penah mkn mi kari ya. huhu ada lah merasa sikit malam ria

    @jue
    heheheh... dah makan la ko tek ?

    @redbloodsnow
    hehehhe.. apa gik. g makan lah~

    ReplyDelete
  12. http://chenal-azwa.blogspot.com/2011/05/secret-recipe-tak-halal-omg.html

    ReplyDelete