Post setelah sekian lama sik nge-post

Its been a while since i updated my blog. hahaha.. ok.. fine.. its more than a while. Kesiannya my blog terabai di sana sini tanpa kasih sayang dariku. Spiderweb di mana2 di sini, di sana di atas dan bawah dan di hujong sana.

OK. Stop it.

Aku nak cakap yang aku mungkin akan mengabaikan sedikit blog aku ni untuk sekian kalinya. Lets say top..... 3 years? hhehehe.. bukan aku tak sayang blog ni, sayang... sayang sangat. Lagi sayang aku dengan mereka2 yang membaca blog ni. Masalahnya sekaran, selain daripada duty call utk aku belaja. Yang sekarang memakan masa aku yang terlampau banyak.. Pagi petang siang dan malam, 24/7.
Internet line di sini juga adalah menyakitkan hati yang teramat sangat! ok fine.

aku tak nak cakap pasal kerja. sebab korang memang dah sedia ada tahu betapa stressnya aku dengan kerja aku ni. (bagi mereka yang ada Twitter aku lah. memang pasti akan kedengaran aku merintih merayu kesepian di tengah malam dek assignment yang melambak)

ok. kenapa aku terasa macam aku merapu entah apa2 dalam ni?

oh ya... untuk mengukuhkan betapa aku sayang blog aku ni, dan aku tak sempat dan tak nak upload sebab certain circumstance. huhu...
previously, i think dalam last week or 2 weeks ago. Aku dah upload gambar. BANYAK! gambar untuk LANTERN MAKING competition tu. Dan siap dengan essay lagi tu untuk tatapan korang semua.
Dan oleh kerana, sekali lagi aku ulang, INTERNET HERE SUCKS! jadi bila saja aku tekan publish, terus dia hilang. Saying no connection. GASP!!!
what?
ok fine. aku back, dengan hati berdebar2 aku membuka draft berharap dia berada di sana. but to my amazed. NO!!!!!
takde pun dia masok dalam tu.. entah apa2 ntah lah.













BYE!!!!!!!!!!!! laki ku dah datang.. nak balit lok ahh.. heheheheheh :P

7 comments:

  1. terjadi dengan kamek juak. bengong!

    ReplyDelete
  2. kan?? geram ati kmk aie..semangat jk kmk tek nk blogging

    ReplyDelete
  3. oo tedah..kompom nyumpah oleh nya.hehehe...
    kim salam ng laki..=P

    ReplyDelete
  4. hehe.mbak elek2 bah.jgn gundah gulana.sikkan lari blog di kejar.hihi

    ReplyDelete
  5. bair betul mende tak save dlm draft. aku & jue biasa buat dalam doc biase je. dalm notepad ke. pastu save je. nant kalau nak publish., copy+paste+publish cepat seblom internet ko saying "no connection". hahahahahaha

    ReplyDelete
  6. wah ney nak anggol nyawa mun dah tulis alu knak
    aku dah jerak skali alu kak ya kah alam notepad
    dah confirm br publish hihihi

    ReplyDelete
  7. @erolnukman
    Nang nyumpah gilak2 la oleh nya hahaha ...ops! Ok. Lak nyampey salam hehehe

    @labulabi
    Blog kmk lari aie mun sik d kepong huhu

    @jue and hani
    Ketawa korang eh. Takpe2. Next time aku try method korang

    ReplyDelete

Powered by Blogger.