Wednesday, March 7, 2012

Lega!

‎at last!! I can breathe! Been busy these past few weeks. Lack of sleep or no sleep at all. Just because all of this stuff. Can't upload earlier. Cause..y'know this is an assignment. I only can blog about it after submitting it. Hehe

Senang hati sikit sekarang sebab dah lepas sedikitla beban membuat semua ni kan. Nampak simple tapi siapalah sangka. Kalau aku rajin dan kalau line internet sudi, nanti aku post video dia pulak. Hehe enaf said. Takde banyak sangat nak d update pun. Enjoy the picture. Some picture dah di render. Some yang just print screen directly. Ini adalah gambar2 time proses berjalan. Kerja belum siap. The end of if later if I got another time k.

Now tengah memerahkan otak membaca fakta untuk exam besok. Harap2 la lepas kan. Time ni sorang2 jer kat rumah sebab semua housemate dah balik semalam. Diorang semua dah habis exam. Tinggallah aku sorang kat sini. Hehe. Kepada yang bercuti. Selamat bercuti. Besok pun insyaAllah aku balik. Yang pasti cuti aku akan penuh macam biasa. Pre wedding kekawanan dan org orangan banyak. Event lagi. Nak siapkan banner lagi. Hehe
Well.. See you soon Kuching!

14 comments:

  1. ktk ambik kos apa tek?nampak cam terer jak ktk design rumah..mun cam ya mok mintak tolong ktk design dalam rumah baru kmk koh..ruang tamu nya kmk blur nak polah camney.hehehe.serius2...serius..=)

    ReplyDelete
  2. wahh.best na study architecture!

    ReplyDelete
  3. @ka
    salam balit

    @erolnukman
    kmk amik architecture koh. yah.. pecayak ktk nak suruh kmk isik ruang tamu ktk? hehe

    @mstikot
    Bz sikit kak. hehe

    @hani
    besttt tapi tensen juak nyawa kdg2. hehe

    ReplyDelete
  4. computer is a no no in my bedroom :D

    ReplyDelete
  5. hehheh..wah boleh sruh mtk tolong design laman umah kmk lah kelak.hehehe,tpi gik belum dapat tok gik tggu prosesnya.huhu

    ReplyDelete
  6. @nath
    well.. it depends on the person itself tho... hehehe

    @asha
    wah wah .. biar bena ktk.. hahahaha

    ReplyDelete
  7. OMG!! leh la tolong design umah ngan kmk kelak.rasa nak polah rumah cgek gik.berkonsepkan rumah kpg.ada beranda, ada penjan yang besar.hehe.

    ReplyDelete
  8. Finally, kamek jumpa blog ktk! ;)

    ReplyDelete
  9. @labulabi
    Sama soalan kedak erol tek. Cayak ka ktk kmk mlah? Ehehehe simple2 bolela nulong insyaAllah.

    @fiza
    Gigih!!!!! Hahaha

    ReplyDelete
  10. yohhhh.. ktk polah kah? nang tererr eyhh.. salute. palak geliga ktk tok.. hehe

    ReplyDelete
  11. Hai salam kak,
    yerrr lekak jua kamu punya gugle kicap tek hoh ehehehehe...

    ReplyDelete
  12. @eva
    hahah lalu geliga.. sikdalah... hehehe... susah payah kmk nak molah. sik pnadey. hahahaha

    @fnf
    yerr.. aoklahh.. teng to yukkk

    ReplyDelete