Thursday, February 14, 2013

Entry 2013

First entry for 2013. (14 February 2013)
Last entry is on Saturday, July 14, 2012

Almost a year aku tak update blogkan ? Dan hampir dua atau tiga tahun aku tak aktif lagi kat dunia blogging ni. Kadang2 rindu dengan geng2 blogger dahulu. Yang tiap2 hari bersengkang mata komen sana sini, baca entry tak pernah tak senyum. Dari blog jugaklah aku kenal kamu2.. ya.. kawan2 yang aku ada sekarang kebanyakannya dari dunia blog. dan kebanyakan mereka juga sudah tak aktif lagi. I wonder why.
hehe..
Kenapa aku cakap hampir 3 tahun aku tak aktif? Sebab last sekali aku aktif berblogging adalah sebelum aku kahwin. dan Sebelum aku sambung study. Dan sekarang?
Aku dah nak habis study insyaAllah. dan hampir 2 tahun dah meredah alam perkahwinan.

setahu aku, banyak jugak dah geng2 blogger yang single mingle, cun melecun dulu dah banyak dah kena sunting orang. tak kurang juga yang banyak dah menimang cahaya mata.

Terfikir orang masih tak menjengok blog aku yang dah bersawang ni ?

Terfikir nak menaip sekejap malam ni, selepas membaca entry2 lama kat dalam 100 penulis dulu. Tak sangka nama aku masih kat sana. hehehe.. anyway, disebabkan kewujudan twitter dulu jugaklah membuatkan aku jarang kat sini. Tak puas hati terus update kat twitter. sebab dah banyak sangat merapu kat twitter, idea untuk menulis time tu terus hilang. Agak2 time tu dah takde orang nak baca entry aku lagi. Sebab kan aku dah merapu kat twitter? heehehe

Tak payah nak fikir panjang. aku tamatkan entry aku kat sini. Aku rasa takde org baca lagi pun blog yang dah hampir runtuh ni.


9 comments:

  1. masih ada yang sudi baca bah.wah dah abis study duhal.tahniah.semoga tercapai impian yang kitak carik.kmk orang biasa biasa ajak tak lekang dek panas dah luntur dek ujan.hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha mseh ada ow. Ingat sik d toleh org gik bah. Hehe. Belom abislah. Dalam hujung taun tk insyaAllah mun sikda papa aral melintang hehehe

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks willie. Hehe akan try blogging balit kelak hehe

      Delete
  3. woi wowi woi.. kmk tetak sorang bila dah kmk update blog, bukak link2 kat side bar, sekali ada ktk juak update,.. hahahahaha... anda rasa apa yang saya rasa.. lucu eh..

    esok malam lepak k.. confirm!sebab ptg kmk dah neman mak, so senang sikit nak keluar malam. Heheh..

    Mun kmk sikda bunyi, please call! Tadik tido.. tired sehari tok.. baca wasap ktk rasa mimpi.. hp di tangan.. midun sama juak kmk sik reply wasap. lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha lucu jak bila terasa nak update blog gik eh. Rindu sebenarnya dgn suasana blogging tok. Huhu pasal esok tek kmk dh explain dlm blog ktk.

      Delete
  4. mun nya ada update ada la org baza ztie...

    ReplyDelete
  5. Patut cam rasa mok berblog ritok tek...hehehehe~~~

    ReplyDelete
  6. @rayyana
    hehehe.. lamak gilak dah sik berbukak blog bah. ne tauk sik d tangga org gik

    @mrs ichiban
    chemistry ka ? hehehe

    ReplyDelete