Keyword Search ?

2:22 AM


Aku bosan sangat malam ni... jadi aku godek2 benda ni, last aku jumpa search keyword untuk orang cari dalam blog aku... errrr... aku pelik ni sebenarnya... 


SEARCH KEYWORDS ----> lalalalala aieh 




diorang ni search apa sebenarnya?? 


Yang benar, 
aku yang bingong

5 comments:

  1. hahahaha pelik na keyword search ya
    aku pun byk nok cr budak hensem hahaha

    ReplyDelete
  2. haip Jue...ko buakn main lagi ye..cari budak hemsem??? ...aaron aziz kew..

    ReplyDelete
  3. ahahaha..lucu..lalalala aieheyyyy

    ReplyDelete

  4. @Jue
    hahaha... pelik nak ow? apa ka motif yang dicarik sebenarnya? aku pun masih pelik.. yahhh! kira nya d blog ko tek banyak budah hensem la?> hehehe

    @hanie
    a'ah jue tu kan. Nak cari yang hensem saja ker? hehe

    @sen
    aie sen.. ktk ka yg salu search keyword ya? :|

    @pu3mas
    hehe sila sila jak datang koh

    ReplyDelete

Powered by Blogger.