Friday, September 30, 2016

Update about Pertandingan Silat Piala Presiden RSS 2016 - Part 2

Update about Pertandingan Silat Piala Presiden RSS 2016 

Mostly semua peserta dah tak sabar-sabar nak mula main besok I'm pretty sure about it. So before anything. Let's take a look about a few pictures yang aku dapat daripada group perguruan kami. Credit and Thanks to our senior Azman for the pictures.


 So, macam ni lah rupa entrance dewan RSS batu kawa untuk menyambut kedatangan peserta dan penonton yang hadir. Not bad huh?
I like the banner whoever design it. Thanks for the awesome banner! *thumbs up*




*zooming in for the banner*




This... this is actually what excites me. boleh imagine tak before pertandingan. Gambar dulu untuk kenangan lain kali kan. so boleh tahu dah sapa lawan next and next. Good concept tho.




Yang ni keadaan kawasan dalam dewan. Di fahamkan diorang pasang kawasan tatami ni (ala2 stage lah kan) kalau just pasang 1. Lama nak tunggu next turn.








So, there's about it for now. Kalau ada update lain. I'll be sure to share with you guys. Come and support k? Let me repeat in case you guys forget.

Pertandingan Silat Piala Presiden RSS Zon Kawasan Kuching 
Tempat : Dewan RSS di Batu Kawa, Kuching. Sarawak 
Tarikh : 1-3 Oktober 2016 

Masa bermula seawal jam 9 pagi kalau tak silap (I'll have to get back to you guys bout that)

So, datang beramai-ramai untuk memeriahkan dewan rss dan memberi sokongan untuk seni mempertahankan diri yang tak lapuk di telan zaman. Mana tahu boleh nak pilih2 berminat nak join lain kali kan?

Good luck untuk peserta yang join!








































6 comments:

  1. Yes, nice banner...and the big one on the wall too. They're really good these days.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I know right. THe event run smoothly thank God for that

      Delete
  2. drop by :)
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. utk claim tiket free GSC tu kena register jd member dlu..br dpt free..cpt2 register

    ReplyDelete
  4. wow! I thought you no longer blog. he he.I love watching silat performance, but I'm not practising any martial art. I agree with u that the banners is nicely designed.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Still blogging now. Rarely but trying to update as frequent as I can. missing blogging tho. and all those thing that i've been blogging can be consider as my memory. so yeahhh.. haven't heard from u a long time also!~

      Delete