xtvt hujung minggu ini

10:36 AM
on 4/7/09, i woke up at 5.30am. bath, drink, dress up, take car keys and rush to the Pusat Latihan Memandu. ngeee... i will take my motocycle license. erm.. why ? firstly, utk memenuhkan ruang masa yang sgt membosankan. 2ndly, bukan rugi pun amik lesen, who knows in case i dont have cars, so i can borrow moto mana2 makhluk yang sudi berik pinjam nak ow.. >.<
actually, my plan is to go early morning coz i want be the first six person to take direct 6 hours course. erm.. unfortunately, even i arrive there as early as 7am. there still tooOOoo many... (way tooooOOo many) people already waiting in line. i just like .. wtf??
erm.. ngee.. naaaa... well, what to do, im already here, so why dont just go ahead with it right. after paying and registration, i've got my num. 12???????????? i was aiming between 1 - 6 but i got 12.. meanig that im on 2nd trip... 2nd trip means of sunday at 8am. im not here in kuching on sunday...
like it or not i have to extend it to next saturday..... ngeeeeeeee >.<
and i thought i can get the L license fast.. but nevermind..

after 3 hours in class, finish around 11.03... wondering there and here. waiting to thumbprint coz wanna go back gets me stuck at least 2 hours >.< erm... so i only get out from there around 1.
actually me and my friends have other plan for this afternoon, but i have to wait for my other guy friend to finish his work first.

ermm... we're going to serpan (asajaya), ngaja miak silat sia lah.. yg kecik2.. yang baru2 nak angkat dara suma.. angkat bujang suma.. yang baruk nak kenal dunia ngegeh2 tok. tp nak, rndok ati juak sebenarnya nangga olah sidak tok kowh. huhuu .. bez jak ...
yang asak ati nya... kmk org se geng pegi sia kira 8 org. 6 male 2 female. female including me and my other friend.
yang kejawak jak upa nya nak, time d serpan, adalah ada anak2 punok yang dah pandey ngegeh mintak num tipon.. adoh mak.. gk kecik2... erm.... ssh beta nak madah .. ehhehe miak nektok nang dah awal dah pndey keja cmya.. sik kira laki ka mpuan . yang laki nya mintak num pelatih mpuan, yang mpuan nya mintak num pelatih lelaki.
kononnya tek nak mintak k mintak tunjuk ajar... bila di fikirkan.. nak aja silat k lam tpon ka ? rindok atiii!!!! huhuhu ..
erm.. ada yang pakey taktik juak.. sik bani nak mintak num hp pelatih perempuan, ada sorang miak laki tok nya soh adik nya mpuan mintak num hp...
dah d cek cek duhal tek ... abang nya soh nya mintak.. ermmm.. abis lah ...
perkara ini mesti d rahsiakan sebelum sampey ke pengetahuan xoxo... lak sik leh g serpan gk lak ... wuuu... ne bez...

mun ekot kira tiap2 mgu lah mek org sinun.... mgu tok tek nang kepak... kepak giler... balit dari serpan awal pagi ahad coz pagi ya ada pengilan d kampung. sekpat nak pulang aher. macam mgu ria kmk org pulang ptg sikit dlm kol 2. tok pulang pagi coz pagi ada pengilan ... and around 2 sidak lelaki ya di soh pegi meeting pemuda ...
ermm.. ahli politik ka xoxo ???? ohh pls..... tak nak ... balit umah.. sesah baju... teruussss ZzzzzzzzzzzzzzzZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


nyte all...... MuahhSS!

No comments:

Powered by Blogger.